Ofertă

Nu am încredere în vorbe, am încredere în acțiuni.

În continuare vă prezint oferta mea de servicii: cursuri de autoapărare şi AcroYoga, terapie holistică și mentorat. Având în vedere pregătirea mea multidisciplinară și abordarea holistică a situațiilor, aceste servicii se suprapun parțial. Astfel, la un curs veți putea beneficia inclusiv de vindecare și de consiliere.

În cadrul acestor servicii folosesc un set bogat de cunoștințe și deprinderi, a căror descriere o găsiți în pagina cu     Unelte


Cursuri de Krav-Maga și Autoapărare
 
 

Cursuri de Krav-Maga și Autoapărare

Învăț oamenii obișnuiți să se apere eficient și să devină mai puternici, indiferent de sexul, vârsta, condiția lor fizică sau de timpul disponibil pentru antrenamente. Îmbinând pregătirea fizică cu dezvoltarea personalității, facilitez schimbări pozitive de atitudine utile pentru tot restul vieții.

Krav-Maga este o artă marţială israeliană de autoapărare, accesibilă tuturor, cu tehnici executate rapid și eficient, cu lovituri orientate spre zonele sensibile ale agresorului. Krav-Maga se evidențiază prin eficiența de care dă dovadă în conflictele reale, fără reguli, cu agresori superiori ca forță, agilitate și îndemânare. Permite atât învățarea de principii și tehnici utile în câteva ore cât și studiul aprofundat, nelimitat în timp.

Participând la cursuri de Krav-Maga învățați în scurt timp să identificați și să faceți față tuturor agresiunilor din viața dvs., indiferent că sunt fizice sau emoționale: amenințări verbale, hărțuiri, umiliri, constrângeri de orice fel, atacuri fizice etc. Deveniți mai încrezător în forțele proprii, scăpați de diverse frici sau traume, vă creați și vă mențineți o condiție fizică excelentă, reduceți stresul zilnic etc.

  Vizitați krav-maga.ro  pentru informații detaliate despre Krav-Maga și despre cursurile săptămânale, anuale, intensive și particulare pe care le organizez prin școala mea, Krav-Maga Stability in Motion.


Cursuri de AcroYoga
 
 

Cursuri de AcroYoga

AcroYoga îmbină înțelepciunea Yoga cu puterea dinamică a acrobație și efectele benefice ale vindecării naturale. Practicând AcroYoga vă alăturați unei comunități bazate pe încredere și joc. Și aveți parte de satisfacții și schimbări la toate nivelele: mental, fizic, energetic și spiritual.

Vă invit să vizitați pagina de pe Facebook pe care pun informații și poze de la cursuri și întâlniri: AcroYoga Stability in Motion


Terapie Holistică
 
 

Terapie Holistică

Problemele manifestate fizic (bolile, durerile, restricțiile de mișcare etc.) au aproape întotdeauna cauze sau componente în planurile emoțional, mental sau spiritual. Terapiile pe care le practic abordează holistic problemele, identificând şi eliminând cauzele reale ale afecţiunilor.

Echilibrând corpul pacientului, acesta este stimulat să întreprindă măsurile necesare pentru vindecare, în propriul său ritm. În majoritatea cazurilor se obține vindecarea completă și permanentă a accidentărilor, a afecțiunilor acute şi a bolilor cronice. În celelalte cazuri este ameliorată starea pacientului şi sunt îmbunătăţite condiţiile de viaţă şi moralului acestuia.

Şedinţele de tratament sunt foarte relaxante. Mişcările sunt delicate, non-invazive și nedureroase, făcute în locaţii specifice, peste o îmbrăcăminte uşoară sau direct pe piele, de obicei cu pacientul culcat.

Procesul de vindecare începe imediat. Pentru mulţi pacienţi durerile dispar complet sau sunt ameliorate în timpul tratamentului, în timp ce vindecarea poate continua o săptămână sau mai mult după şedinţă.

Terapiile pot fi aplicate și profilactic, pentru menținerea stării de sănătate şi a unei stări generale de bine. Câteva ședințe o dată la câteva luni vă ajută să vă recuperaţi din activităţile fizice sau psihice stresante, făcând minuni pentru tonusul și dispoziția dvs.

Contactați-mă  pentru a stabili cea mai potrivită abordare a stării dvs.


Mentorat
 
 

Mentorat

Părinții, școala, societatea, mass-media vă oferă o mulțime de informații și modele. Multe dintre acestea vă manipulează iar altele vă sunt chiar nocive. Din păcate, majoritatea informațiilor de care ați avea nevoie pentru a duce o viață echilibrată și fericită lipsesc cu desăvârșire din educația dvs. Iar ca alternative vă rămân experiența proprie și informațiile pe care le achiziționați voluntar.

Învățarea din experiența proprie necesită mulți ani de viață și presupune multă suferință generată de eșecuri, multe căutări și erori, ratarea multor oportunități etc.

Învățarea din cărți și prin participarea la cursuri este foarte accesibilă în prezent. Există materiale din belșug și sunt mulți instructori care țin cursuri foarte variate. Însă capcana constă tocmai în această varietate: este extrem de greu să știți ce e autentic și ce anume vi se potrivește.

Doar cel care a trecut prin acest proces poate aprecia obiectiv importanța unui mentor, a unui ghid care să îi arate calea potrivită. Bineînțeles, drumul va trebui parcurs tot de către dvs., însă va fi mai ușor și mai scurt decât fără sprijinul unui mentor.

Ofer ședințe de mentorat individuale, în cuplu sau în familie, pentru persoane de ambele sexe, de orice vârstă, care se confruntă cu orice fel de traume vechi, conflicte emoționale curente sau anxietăți. Aceste probleme emoționale vă pot afecta viața personală, cea profesională și chiar starea de sănătate.

În mare există doar trei abordări pe care le puteți urma: să evitați situația conflictuală, să schimbați situația influențând factorii exteriori sau să vă schimbați percepția despre situația dată. Totuși, de multe ori este foarte greu sau imposibil să gândiți imparțial și să găsiți singuri calea opțimă de urmat.

Prin discuții și exerciții ghidate, vă ajut să vă identificați blocajele emoționale, să găsiți modalități de a scăpa de efectele acestora și de a vă reechilibra viața.

Deoarece predau și autoapărare de mulți ani, am o perspectivă particulară asupra conflictelor, a cauzelor acestora și a tuturor modalităților de manifestare. Vă pot oferi soluții practice pentru a face față tuturor conflictelor din viața dvs.

Contactați-mă  pentru a stabili cea mai potrivită abordare a viitorului dvs.


Dicționare electronice
 
 

Dicționare electronice

DICȚIONARUL SIGN este cel mai performant dicţionar electronic din / în limba română, cu peste 3.308.500 definiții generale și de specialitate în 7 perechi de limbi: română-ENGLEZĂ-română, română-GERMANĂ-română, română-FRANCEZĂ-română, română-MAGHIARĂ-română, română-SPANIOLĂ-română, română-ITALIANĂ-română, română-RUSĂ-română. Sunt incluse conjugări şi declinări pentru 27.000 cuvinte în română și 112.500 cuvinte în engleză.

  Vizitați sign.ro  pentru informații detaliate și comenzi.