Contact

Această viață este a ta. Profită de puterea de a-ți face viața fericită!

 
 

László PETHŐ


  • Instructor de Krav-Maga şi autoapărare.
  • Instructor de AcroYoga.
  • Terapeut Bowen şi Reiki. Practicant Şamanism.
  • Consilier de Dezvoltare Personală și
    Formator acreditat de ANC (CNFPA).
  • Montaniard şi speolog.
  • Manager de proiecte şi organizaţii.
  • Programator şi web designer.
  • Inginer mecanic.

  laszlo.petho@stabilityinmotion.ro
  0744-866.368
  Cont personal pe Facebook
  Cluj-Napoca, România

  krav-maga.ro  Cursuri de Krav-Maga şi autoapărare
  acro-yoga.ro  Cursuri și întâlniri de AcroYoga
  sign.ro  Dicţionare electronice profesionale
  tradu.ro  Catalogul traducătorilor din România


Am lucrat în firme, facultăţi şi institute de cercetare, organizaţii non-profit naţionale şi internaţionale. Îmi conduc propriile afaceri. Am fost implicat în proiecte şi organizaţii ca participant, consultant, organizator, angajat şi angajator, membru sau în conducere. Am lucrat în echipă sau independent la diferite proiecte, de la cele mici de cercetare până la cooperări internaţionale de lungă durată. Am predat, coordonat şi colaborat cu adulţi şi copii de toate vârstele, având experienţe culturale, profesionale şi de viaţă foarte diferite. Posed cunoştinţe şi experienţă în domenii multidisciplinare, ceea ce îmi permite să mă implic în proiecte complexe şi să mă adaptez la medii noi de lucru. În activităţile desfăşurate am demonstrat pragmatism, logică, empatie, calităţi organizatorice şi pedagogice.

În ultimii ani am studiat și am lucrat în domeniul terapiilor holistice, întâi prin Tehnica Bowen apoi prin terapii energetice și spirituale. Am ajuns să cunosc mult mai bine anatomia umană cât și legăturile dintre planurile emoţionale, fizice, energetice şi spirituale. Ajut persoanele din jurul meu să îşi recapete starea de sănătate și echilibrul emoțional, indiferent de afecţiunile sau traumele de care suferă.

În prezent, prin activitățile mele încerc să implementez sintagma "Stabilitate în Mișcare" în cât mai multe aspecte ale vieții. Consider că soluția pentru o viață fericită este găsirea echilibrului în cadrul unui proces continuu de evoluție personală.


În continuare se găsesc câteva dintre diplomele mele. Unele calificări au necesitat mulți ani de învățare și practică și multe mii de euro plătiți pe cursuri și deplasări, în țară și în străinătate. Pentru unele calificări pe care le-am dobândit nu se eliberează diplome sau nu m-a interesant să le obțin.

Diplomă Consilier pentru Dezvoltare Personală   Diplomă Terapeut BOWEN nivel Master   Diplomă Formator   Diplomă Terapeut Reiki gradul II   Diplomă Terapeut ThetaHealing DNA1   Diplomă Terapeut BOWEN Avansat   Diplomă Centura Neagră în Krav-Maga   Diplomă Terapeut BOWEN   Diplomă de Instructor de Krav-Maga eliberată de Institul Wingate din Israel   Diplomă pentru Parcurgerea de Canioane nivel 1   Diplomă Centura Maro în Krav-Maga   Diplomă Centura Albastră în Krav-Maga   Diplomă Consilier pentru Dezvoltare pentru Tehnica Speologiei Alpine nivel 2   Diplomă Metoda Silva   Diplomă de Instructor de Krav-Maga eliberată de Școala BUKAN   Diplomă Centura Verde în Krav-Maga