Ofertă

Nu am încredere în vorbe, am încredere în acțiuni.

În continuare îți prezint oferta mea de servicii: cursuri de autoapărare şi AcroYoga, terapie holistică și mentorat. Având în vedere pregătirea mea multidisciplinară și abordarea holistică a situațiilor, aceste servicii se suprapun parțial. Astfel, la un curs vei putea beneficia inclusiv de vindecare și de consiliere.

În cadrul acestor servicii folosesc un set bogat de cunoștințe și deprinderi, a căror descriere o găsești în pagina cu     Unelte


Cursuri de Krav-Maga și Autoapărare
 
 

Cursuri de Krav-Maga și Autoapărare

Învăț oamenii obișnuiți să se apere eficient și să devină mai puternici, indiferent de sexul, vârsta, condiția lor fizică sau de timpul disponibil pentru antrenamente. Îmbinând pregătirea fizică cu dezvoltarea personalității, facilitez schimbări pozitive de atitudine utile pentru tot restul vieții.

Krav-Maga este o artă marţială israeliană de autoapărare, accesibilă tuturor, cu tehnici executate rapid și eficient, cu lovituri orientate spre zonele sensibile ale agresorului. Krav-Maga se evidențiază prin eficiența de care dă dovadă în conflictele reale, fără reguli, cu agresori superiori ca forță, agilitate și îndemânare. Permite atât învățarea de principii și tehnici utile în câteva ore cât și studiul aprofundat, nelimitat în timp.

Participând la cursuri de Krav-Maga înveți în scurt timp să identifici și să faci față tuturor agresiunilor din viața ta, indiferent că sunt fizice sau emoționale: amenințări verbale, hărțuiri, umiliri, constrângeri de orice fel, atacuri fizice etc. Devii mai încrezător în forțele proprii, scapi de diverse frici sau traume, îți creezi și îți menții o condiție fizică excelentă, reduci stresul zilnic etc.

  Vizitează krav-maga.ro  pentru informații detaliate despre Krav-Maga și despre cursurile săptămânale, anuale, intensive și particulare pe care le organizez prin școala mea, Krav-Maga Stability in Motion. Găsești o mulțime de informații și pe Pagina Facebook.


Cursuri de AcroYoga
 
 

Cursuri de AcroYoga

AcroYoga îmbină înțelepciunea Yoga cu puterea dinamică a acrobație și efectele benefice ale vindecării naturale. Practicând AcroYoga te alături unei comunități bazate pe încredere și joc. Și ai parte de satisfacții și schimbări la toate nivelurile: mental, fizic, energetic și spiritual.

Yoga poate fi o practică solitară. Te ajută foarte bine să te centrezi și să te echilibrezi ca individ, însă cele mai importante bucurii din viață le trăim interacționând cu cei din jurul nostru. AcroYoga te poartă mai departe, cerându-ți cooperare și încredere. Într-o societate orientată tot mai mult pe individualism, AcroYoga îți oferă un mediu sigur de a interacționa cu persoane noi, sub formă de joacă și sprijin reciproc.

Partea acrobatică este spectaculoasă, însă nu este nevoie să fi gimnast, acrobat de circ sau yoghin experimentat ca să te bucuri de ea. Tehnica este mult mai importantă decât forța și rezistența. Cu ghidarea unui instructor experimentat vei reuși în doar câteva ore să îți ridici aptitudinile fizice actuale la noi culmi. Iar corpul tău se va adapta treptat, oferindu-ți un aspect fizic mai plăcut și un tonus mai ridicat.

Vindecarea este favorizată prin fiecare interacțiune din AcroYoga. Relaxarea și concentrarea necesare la cursuri elimină stresul mental. Exercițiile de forță și mobilitate elimină stresul din corp și îl echilibrează energetic. Comunicarea deschisă și încrederea necesară te ajută la formarea unor tipare de relaționare mai benefice. Meditațiile îți permit să trăiești sentimente profunde de iubire și acceptare.

Ofer cursuri de AcroYoga pentru toate vârstele și nivelurile de pregătire. AcroYoga este un joc al conectării și încrederii în tine, în parteneri și în curgerea vieții. Te ajută să fi prezent, relaxat și să obții rezultate incredibile. Informaţii despre activitatea noastră găsești la:


Terapie Holistică
 
 

Terapie Holistică

Problemele manifestate fizic (bolile, durerile, restricțiile de mișcare etc.) au aproape întotdeauna cauze sau componente în planurile emoțional, mental sau spiritual. Terapiile pe care le practic abordează holistic problemele, identificând şi eliminând cauzele reale ale afecţiunilor.

Echilibrând corpul pacientului, acesta este stimulat să întreprindă măsurile necesare pentru vindecare, în propriul său ritm. În majoritatea cazurilor se obține vindecarea completă și permanentă a accidentărilor, a afecțiunilor acute şi a bolilor cronice. În celelalte cazuri este ameliorată starea pacientului şi sunt îmbunătăţite condiţiile de viaţă şi moralului acestuia.

Şedinţele de tratament sunt foarte relaxante. Mişcările sunt delicate, non-invazive și nedureroase, făcute în locaţii specifice, peste o îmbrăcăminte uşoară sau direct pe piele, de obicei cu pacientul culcat.

Procesul de vindecare începe imediat. Pentru mulţi pacienţi durerile dispar complet sau sunt ameliorate în timpul tratamentului, în timp ce vindecarea poate continua o săptămână sau mai mult după şedinţă.

Terapiile pot fi aplicate și profilactic, pentru menținerea stării de sănătate şi a unei stări generale de bine. Câteva ședințe o dată la câteva luni te ajută să te recuperezi din activităţile fizice sau psihice stresante, făcând minuni pentru tonusul și dispoziția ta.

Contactează-mă  pentru a stabili cea mai potrivită abordare a stării tale.


Mentorat
 
 

Mentorat

Părinții, școala, societatea, mass-media îți oferă o mulțime de informații și modele. Multe dintre acestea te manipulează iar altele îți sunt chiar nocive. Din păcate, majoritatea informațiilor de care ai avea nevoie pentru a duce o viață echilibrată și fericită lipsesc cu desăvârșire din educația ta. Iar ca alternative îți rămân experiența proprie și informațiile pe care le achiziționezi voluntar.

Învățarea din experiența proprie necesită mulți ani de viață și este însoțită de multă suferință generată de eșecuri, multe căutări și erori, ratarea multor oportunități etc.

Învățarea din cărți și prin participarea la cursuri este foarte accesibilă în prezent. Există materiale din belșug și sunt mulți instructori care țin cursuri foarte variate. Însă capcana constă tocmai în această varietate: este extrem de greu să ști ce e autentic și ce anume ți se potrivește.

Doar cel care a trecut prin acest proces poate aprecia obiectiv importanța unui mentor, a unui ghid care să îi arate calea potrivită. Bineînțeles, drumul va trebui parcurs tot de către tine, însă va fi mai ușor și mai scurt decât fără sprijinul unui mentor.

Ofer ședințe de mentorat individuale, în cuplu sau în familie, pentru persoane de ambele sexe, de orice vârstă, care se confruntă cu orice fel de traume vechi, conflicte emoționale curente sau anxietăți. Aceste probleme emoționale îți pot afecta viața personală, cea profesională și chiar starea de sănătate.

În mare există doar trei abordări pe care le poți urma: să eviti situația conflictuală, să schimbi situația influențând factorii exteriori sau să îți schimbi percepția despre situația dată. Totuși, de multe ori este foarte greu sau imposibil să gândești imparțial și să găsești singur calea opțimă de urmat.

Prin discuții și exerciții ghidate, te ajut să îți identifici blocajele emoționale, să găsești modalități de a scăpa de efectele acestora și de a îți reechilibra viața.

Deoarece predau și autoapărare de mulți ani, am o perspectivă particulară asupra conflictelor, a cauzelor acestora și a tuturor modalităților de manifestare. Îți pot oferi soluții practice pentru a face față tuturor conflictelor din viața ta.

Contactează-mă  pentru a stabili cea mai potrivită abordare a viitorului tău.


Dicționare electronice
 
 

Dicționare electronice

DICŢIONARUL Profesional SIGN este cel mai performant dicţionar electronic existent pentru limbile: română - Engleză, Germană, Franceză, Maghiară, Spaniolă, Italiană, Rusă - română. Conţine 3.308.500 definiţii din domenii generale şi de specialitate: tehnică, economie, drept, medicină, chimie, textile, informatică, stomatologie, U.E. etc.

Cuvintele sunt scrise cu diacritice şi sunt descrise părţile de vorbire. Modul de lucru este extrem de simplu şi intuitiv. Poți căuta cuvinte, fragmente de cuvinte şi chiar expresii şi fraze. Poți căuta atât din limba română într-o limbă străină cât și invers. Poți adăuga nelimitat cuvinte şi expresii noi, din orice domeniu. Acest dicţionar este utilizat inclusiv de Biroul de Traduceri al Parlamentului European.

  Vizitează sign.ro  pentru informații detaliate și comenzi.